Vatten-76webb

Naturligt resultat

Idag tänkte jag faktiskt skriva om en av de sakerna jag får mest kritik för på sociala medier, tror inte det går att lägga upp en enda bild utan man får höra detta, nämligen att jag har för stora läppar, är ett duckface och bla..bla..bla.
Men jag vet mina vänner, jag kan se ut att ha massiva superpumpade läppar på mina bilder, men det behöver nödvändigtvis inte bero på att jag har fyllt min överläpp, utan att jag väldigt gärna putar extra med läpparna just för att jag gillar när de ser ÄNNU större ut. Jag vet, jag är lite knäpp.
Har jag däremort ett avslappnat ansikte så upplever i alla fall inte jag att de är galet stora. De är fylliga och fina liksom.

Här nedan kan ni se hur jag såg ut innan jag började med att fylla läpparna. Bilden till höger är tagen för någon månad sedan. Fyller min överläpp hos duktiga Patrik på Salong OSS och använder 1 ml Juvederm Volbella i överläppen, ingenting i underläppen.Jag personligen tycker att det är en klar förbättring mot innan. Jag har en stor underläpp naturligt och därför tycker jag det ser mer passande ut att ha en fyllig överläpp för att matcha den nedre. På högra bilden är jag helt avslappnad i munnen och inte sådär plutande som jag kan göra mig till på andra bilder.

Och vet ni ännu en bra grej förutom att de ser mer passande ut? Näsan ser mindre ut haha. Har ju naturligt ganska stora ögon, och sedan en stor näsa till det, och därför tycker jag att man ska matcha dessa med en stor mun också ;)
Det tar bort fokuset att man har en stor näsa och det ser mer symmetriskt ut. Till och med en av fotograferna jag jobbar med sa för många år sedan, första gången jag förstorade läppen, att min näsa blev snyggare när jag förstorade läppen, så lite sanning ligger det ju i det, det är inte bara jag som ser det.

Det kanske är ganska knäppt av mig att skriva detta, men ofta när jag ser brudar på exempelvis Facebook som lägger ut bilder på sig själva, att fan va snygg hon skulle vara om hon bara förstorade läpparna lite! Speciellt om den tjejen har en stor näsa, det skulle göra underverk på henne!
Men men, det är ytliga jag som pratar, bara min smak sen så håller säkerligen många inte med mej där :D 

Jag vill i alla fall tipsa er om att vill ni förstora läpparna, och få ett naturligt fint resultat så tycker jag att ni ska göra ett besök på Salong OSS. Patrik som utför injektionerna är väldigt lyhörd och lyssnar på ens önskemål, så honom rekommenderar jag verkligen. Hälsa gärna från mig när ni bokar en tid där, för då får ni hela 20% rabatt när ni använder er av Juvederm, ett hett tips bara ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln