Vatten-76webb

Startat min PT utbildning nu!

Här sitter man och är riktigt slut i huvudet, så ska väl vara glad om jag lyckas få ihop detta inlägget på ett bra sätt haha. Jag har nämligen börjat min PT utbildning genom DS Trademark igår, och det har varit mycket information och hemläxor både igår och idag så man är helt utmattad! Men ack så mycket man lär sig! Superduktiga lärare och de lär ut så otroligt bra saker att tillämpa i både PT sammanhang och i livet så det känns som man lärt sig otroligt mycket redan. Imorgon ska vi ut i gymmet och lära oss mer det praktiska, ska bli intressant!
Uppdaterar mer allt eftersom, nu måste jag fortsätta på min stora hemläxa inann jag däckar ;)
Orkade med att köra lite mage och armar idag efter utbildningen i alla fall, trots min låga energinivå ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln