Vatten-76webb

Startat min PT utbildning nu!

Här sitter man och är riktigt slut i huvudet, så ska väl vara glad om jag lyckas få ihop detta inlägget på ett bra sätt haha. Jag har nämligen börjat min PT utbildning genom DS Trademark igår, och det har varit mycket information och hemläxor både igår och idag så man är helt utmattad! Men ack så mycket man lär sig! Superduktiga lärare och de lär ut så otroligt bra saker att tillämpa i både PT sammanhang och i livet så det känns som man lärt sig otroligt mycket redan. Imorgon ska vi ut i gymmet och lära oss mer det praktiska, ska bli intressant!
Uppdaterar mer allt eftersom, nu måste jag fortsätta på min stora hemläxa inann jag däckar ;)
Orkade med att köra lite mage och armar idag efter utbildningen i alla fall, trots min låga energinivå ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln