Vatten-76webb

Om utbildningen och min medverkan i SVT

Just nu är jag lätt på 10 i en skala på 1-10 när det kommer till hur slut jag är i skallen haha. Började måndagen med att lära oss om skelettets alla delar och musklerna, alltså anatomi och fysiologi helt enkelt, och det är mycket att ta in. Ska bli intressant hur man ska få in all denna informationen i skallen på några dagar, tufft som attan men det ska gå, gäller att vara påhittig när det kommer till hur man ska komma ihåg allting. Utbildningen går för övrigt jättebra, man lär sig otroligt mycket! Och det blir mycket plugg på kvällarna så därför kanske jag lyser med min frånvaro här, men det får bli lite så när man är så fokuserad, ska klara detta! 
Gör ju detta för er skull, alltså ni som kommer vilja göra en förändring med era liv till det bättre, bli hälsosammare, bli mer slimmade och muskulösare och friskare i kroppen, det är er jag vill hjälpa sen när jag är klar :)

Fick reda på att programmet jag kommer medverka i kommer att sändas i avsnitt 4 av programmet Mitt SverigeSVT, ska bli sjukt spännande o se hur jag blir framställd och hur det kommer bli! Lita på att jag kommer att skämma ut mej en del haha ;) Tror att det kommer att sändas tisdagen den 16 februari, dagen innan min födelsedag, det ni! ;)
 


Lekte lite smygfotograf på utbildningen förra veckan med, så ni kan få se lite hur det ser ut på en utbildning till Personlig Tränare på DS PT School :)
Jag idag på utbildningen, syns lite att jag är sliten va? ;) Tur jag har mina Aloevera drycker med mej och massa bars så jag håller mej pigg och alert i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln