Vatten-76webb

Behöver du motivation?

Till er som känner er trötta och omotiverade, och vägen till gymmet känns otroligt lång så vill jag ge er ett tips idag, ta med er en driven vän! Har alltid mina bästa pass när jag kör med någon annan, speciellt med Malin! Så nyp tag i närmaste polare och dra med den jäveln till gymmet o hesta ikapp ;)

Etiketter: gym, motivation

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln