Vatten-76webb

På TV ikväll och imorgon.

God middag allihop! Idag blev det en sovmorgon för mej, SKÖNT! Skulle börjat kostdelen av min utbildning idag men läraren är sjuk så kommer börja om några dagar igen, ska bli spännande. Känns så skönt att ha gjort alla proven till att bli Personlig Tränare nu, har verkligen pluggat som en stolle varenda dag så man har ju inte fått mycket annat gjort direkt :D Så nu är det bara att avvakta och hoppas man blir godkänd.

Fick nyss ett samtal om att jag kommer att synas på Tv redan ikväll i nyhetsprogrammet Rapport på SVT, klockan 19.15. Det kommer handla om melanotan, som ni flesta kanske känner till att jag har använt i några år nu för att bli brun, och för att kunna vistas utomlands utan att bränna mig. Jag står för det och är väldigt öppen med att jag använder det, så när SVT var här och filmade mig för programmet Mitt Sverige (som sänds imorgonkväll kl 20.00) så intervjuade de mej även om melanotanet, och filmade även när jag tog det så det kommer att vara ett litet inslag om detta ikväll, och såklart även vad Läkemedelsverket har att säga om det, gissar på att de inte kommer vara så positiva.
Sen imorgon sänds Mitt Sverige som kommer att handla om ämnet "Fetma". Ska bli spännande att se. Jag är ju expert på att säga mina åsikter och prata utan att tänka allt för mycket, och har inga problem att säga såna saker som andra tänker men inte vågar säga, så vi får väl se vart detta slutar.
Så vi ses på TV ikväll och imorrn då! ;) 


Två nya bilder på hur min bränna ser ut just nu. Detta tycker jag är lagomt, jag vill varken bli brunare eller ljusare.

Äldre bilder på hur jag såg ut innan jag började med melanotan, och en efterbild där jag använde det som mest. Som ni ser på vänster bild så var jag väldigt blek och hade svårt att bli brun, brände mej oftast istället. På efterbilden till höger så kan man se dess verkan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln