Vatten-76webb

Om programmet Mitt Sverige

Puh, då var det över! Jag var nervös inför programmet och pulsen slog som bara den innan bara för att jag hade ingen aning om hur jag skulle framställas, vad jag hade sagt och gjort, men kan säga att jag är lättad nu efter att ha sett det, det var inte så farligt! :D
Tyckte att jag framställdes bra och fick fram mina åsikter och min bild att fetma på ett bra sätt genom programmet.
Reagerade dock på att de sa att melanotanet GER cancer, så där blev det lite fel av SVT eftersom det inte finns några fall av cancer, men men, de vill väl avskräcka folk från att börja använda det och tar till såna medel för att folk ska bli rädda för det. 

Är på det hela väldigt nöjd i alla fall, jag gillar att det var en liten personlig prägel på det hela genom att de filmade mej i hemmamiljön, och även på Classic Gym där jag tränar och även på lokala pizzerian hehe ;)

För er som missade det så finns det att se igen på SVT Play:
Här kommer länken: http://www.svtplay.se/video/6543742/mitt-sverige/mitt-sverige-avsnitt-4

 

Bild från avsnittet, när jag kör axlar på Classic Gym.Imorgon så kommer kost utbildningen att sätta igång, ska bli superspännande! Så snart är man både licensierad Personlig Tränare, massör OCH kostrådgivare, kommer bli super! Detta är verkligen något jag brinner för och jag vill verkligen hjälpa folk att leva mer hälsosamt med rätt träning och bra kost.
Jag kommer även börja ordentligt med onlinecoaching när utbildningen är klar, så vill ni redan nu säkra en plats så får ni gärna höra av er på info@sandrareiche.nu


Sedan vill jag även tipsa er om att möjligheten finns att få exakt samma utbildningar som jag till ett grymt pris! Efter dessa veckor är du helt klar och kan börja jobba direkt så det är verkligen att rekommenderas. Ni som är sugna på att utbilda er kan kontakta mig på mejlen ifall ni vill skriva upp er eller om ni har några frågor helt enkelt :)Fick hem mitt paket från bästa MM Sports häromdagen, med bland annat dessa grymma knästrumpor av märket Better Bodies, de kommer bli grymma på gymmet!
Testade dem idag och de är riktigt bekväma, och ger ett bra stöd i och med att det är lätt kompression i dem, tummen upp!

Länk direkt till strumporna: MM SPORTS

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln