Vatten-76webb

Min födelsedag!

Då var man ett år äldre asså! Igår både fyllde jag år och hade namnsdag och överraskades på morgonen av min sambo som serverade prinsesstårta, tre ostar och rått kött till mej på sängen, drömmen verkligen! Han vet verkligen vad jag är svag för ;)
Tänk om man hade en sån trevlig frukost varje morgon! Sedan så satte kostutbildningen igång igår, väldigt intressant måste jag säga, ska bli jättekul att lära sig både för min egen skull och för att kunna ha mer sällskap att hjälpa andra. Så jag var på kursen först och sedan drog jag hem och lagade renytterfile och klyftpotatis med rödvinssås (MUMS!) och sedan firade jag vidare på kvällen med sambon med massa gött, fina presenter och mys framför filmer.
Ett stort minus idag är att jag fick feber inatt, så går det när man blir gammal haha, så nu sitter man här febrig och kan knappt svälja, så jäkla typiskt. Så fick bli att plugga hemma idag och kurera sig med massa vitaminer, te med honung och ingefära så att man är frisk nog att komma iväg imorgon.

Testar även denna nu också som är ny på MM Sport, borde vara super för mej som blir förkyld lite då och då :)

Länk till Cold Kill: http://www.mmsports.se/Halsokost/Forkylning-Hosta/Body-Science-Cold-Kill.html

Hur som helst så vill jag tacka så supermycket för alla gratulationer på min födelsedag, ni är grymma! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln