Vatten-76webb

Perfekt väska för meal prep!

Fick hem en riktigt grym väska idag ifrån Fitbags som kommer underlätta riktigt mycket i vardagen, speciellt om man planerar att resa bort någonstans och ändå vill äta efter sitt kostschema, eller bara vill få i sig sin egen mat och slippa käka på restauranger hela tiden. En stor och rymlig väska, rosa såklart, och tillbehörande kylpåsar och rejäla matlådor som kommer rymma offseason målen perfekt ;) Tycker alltid att det är ett problem att man inte rymmer all mat i matlådorna, grönsakerna brukar alltid få ryka för min del då de inte får plats, och det är egentligen BIG no no!

Ni hittar denna väskan och många andra väskor, i olika fäger och storlekar på 
http://www.fitbags.dk/ och dessutom så får ni även 10% rabatt när ni anger koden SANDRA10, bra va? :)

Här kan ni se hur den ser ut både på utsidan och innuti :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln