Vatten-76webb

Onlinecoaching!

Igår gjorde jag sista provet på utbildningen till Personlig tränare och Kostrådgivare på DS Personal Training så nu väntar man bara på svar om man blivit godkänd! Kommer sakna denna tiden på utbildningen faktiskt, fick träffa så mycket roligt folk där och lärarna var grymma, hoppas man får chansen att träffa alla igen :)

Inom kort så kommer jag att börja ta emot klienter för onlinecoaching, så känner ni att ni vill ta tag i er hälsa och få ett skräddarsytt kostschema anpassat efter era mål så kontakta mig redan nu så har ni era platser säkrade.
Mejla mig på info@sandrareiche.nu :)
Vill ni ta chansen att göra samma utbildningar som jag så ska ni ta del av detta erbjudandet nedan!
Kontakta mig om ni är intresserade eller har några frågor så hjälper jag er :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln