Vatten-76webb

Recept och nya tights

Gjorde en av mina favoriträtter idag, gött och nyttigt samtidigt och faktiskt enkelt att göra :)


Här kommer receptet, blir ganska mycket men då har man att dela med någon eller spara till nästa dag :)

500 gram nötfärs
250 gram Basmatiris
1 lök
1 paket krossade tomater
2-3 dl vatten
1 hönsbuljong
Krydda efter smak
 

Bara att göra en köttfärssås av ingredienserna, och koka riset och sedan blanda ihop allting när det är klart.
Paprikorna skär jag av toppen på och tar ut kärnorna och ställer in i en form i ugnen på 150 grader och tar ut dem när de är mjuka så man kan sticka igenom dem. Sedan är det bara att hälla i köttfärs/ris blandningen i paprikorna och sen käka :)
För övrigt så har jag tränat rygg idag på Classic Gym, körde även lite core övningar på slutet och stretchade för en gång skull. Skulle så gärna vilja kunna gå ner i spagat och split igen som man kunde när man var liten! Men det är väl bara att kämpa vidare :D Som vanligt så körde jag en egen konstig variant av stretch ;)

Testade mina nya tights från MM Sports idag med, ÄLSKAR dom! Låg midja precis som jag vill ha det, supersköna och sedan har ju jag en kärlek för camouflage så de är som gjorda för mej.
Länk till tightsen: Tightsen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln