Vatten-76webb

I lilla landet Lagom..

I och med min medverkan i programmet Mitt Sverige så hade jag väntat mig att folk inte skulle dela mina åsikter, speciellt med tanke på att jag är såpass offentlig med att jag tar melanotan till exempel. Och att jag är så öppen med mina åsikter om att övervikt är ett stort problem i Sverige och att det rent ut sagt är ohälsosamt. Sånt vill inte folk höra, speciellt inte i landet Lagom där man helst inte ska vara öppen och offentlig om man tycker annorlunda och vågar stå för sina åsikter.
Men jag fungerar inte riktigt på det sättet. Varför ska min röst kvävas? Varför ska jag anpassa mig efter vad andra tycker, och varför ska jag ens bry mig om vad andra säger om mig? Man har ett eget liv, som man bestämmer över helt själv. varför skulle man vilja leva sitt liv efter hur andra tycker att man ska göra det? Då lever man ju någon annans liv och gör som man blir tillsagd? Nej du och enbart du har kontrollen att göra vad du vill med ditt liv. Fatta bara hur många männsikor som inte vågar göra vad de vill och jobba med det de drömmer om bara för att folk i ens omgivning säger att "det klarar inte du" eller "så kan du inte göra". Nej våga sticka ut, gör vad ni vill people. Gör er av med alla negativa i er omgivning och kör erat eget race med folk som uppmuntrar istället för klankar ned. Jag lovar att i slutändan kommer du ånga mer saker du inte gjort i livet än saker du gjorde.

Något som blir så himla uppenbart när man läser igenom folks kommentarer på min medverkan i programmet är hur "dåligt" det är att bry sig om sitt utseende i dagens samhälle. Vuxna människor, till och med upp till pensionsåldern sitter och skriver rakt ut hur plastig jag ser ut, att jag ser ut som en Barbie, att jag är utseendesfixerad, är ett mascaramonster, är fake, och framförallt att jag har opererat tuttarna.
Det är nog det mest vanliga jag får höra, att jag är så korkad och utseendesfixerad för att jag har opererat boobsen. Men guess what, DET HAR JAG INTE. För fyrahundramiljonte gången. Dessa tuttar är helt naturliga.

MEN det ska heller inte spela någon roll, man ska inte behöva ta så mycket skit bara för att man valt att operera brösten eller gjort andra ingrepp. Man har varit mån om sitt utseende i alla tider. Jag menar, Kleopatra som är född 69 år före Jesus använde smink? Korsetter för att få smalare midja använde man så tidigt som på 1800-talet? Människan fungerar så och har alltid gjort det så varför föra ett sånt jäkla liv bara för att man är öppen med att man sminkar sig, opererar sig eller sprutar in botox eller vad det kan vara?
Vad är det som är så himla fel att ta hand och tänka på sitt utseende?
Man lever bara en gång, och vill man göra förbättringar i sitt utseende för att man själv vill det och mår bra av det så varför inte? Kanske har man fötts med inga bröst alls som kvinna och vill göra en operation för att man helt enkelt mår så himla dåligt för detta och vill uppnå mer symmetri i kroppen, vad är det som är så himla fel i detta undrar jag? Låt folk göra vad de vill utan att lägga er i, kan det verkligen vara så svårt?
Nej man ska vara så naturlig som möjligt, och gör man någon operation av nått slag eller injicerar botox eller melanotan så ska man aldrig erkänna det utan säga att man ser ut så naturligt för det ÄR SÅ DÅÅÅLIGT att ta hand om sitt utseende. Orka liksom, det är inget att skämmas för.. 

Naturliga tuttar men.... fillers i läpparna, smink och lösögonfransar,
melanotan-solbränna, tatueringar och löshår, och blondering..att jag inte skäms? ;) #såjävlafake

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln