Vatten-76webb

Klar som Personlig Tränare!

Fick ett himla fint samtal igår, nämligen att jag blivit godkänd på alla proven som Personlig Tränare som jag utbildat mig till genom DS Personal training School! Så nu kan jag lägga till det till min meritlista! ;)
Håller ni till i Göteborgsområdet så får ni gärna hojta till om ni är intresserade av att köra pass med mig så ordnar vi detta :) Mejla mig på info@sandrareiche.nu

För övrigt så har jag varit i Stenugnsund med Malin i helgen, tränat, kört massa Jobbig cardio och varit på poseringsträff, riktigt sköj som alltid!
Obligatoriska selfies på gymmet blir det ju alltid hehe.

Det går bra för Malin med hennes diet som ni ser, minsta lilla getingmidjan ever! :DEn av mina favoritövningar för magen, bränner ordentligt och man får grym kontakt.Har för övrigt verkligen hittat en grym motivation till att träna och äta rätt på sistone. Hade en ordentlig svacka ett tag innan faktiskt, pallade inte att äta så mycket och vid rätt tider på dygnen vilket gjorde att jag blev trött och hängig och blodsockret dalade rejält. Men så fort man börjar hålla sig till bra och hälsosam mat, inte fuska med att hoppa över måltider utan äta regelbundet på dagarna så blir man samtidigt piggare och mer taggad på att träna! Så nu är jag igång för fult varje dag igen, utom en-två vilodagar i veckan, och det känns super! Det är bra att få såna svackor ibland så man lär sig någonting om det, hur kroppen reagerar på olika saker.
Idag så blir det ett kvällpass, tänkte köra ben sen, måste få de jävlarna att växa hehe.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln