Vatten-76webb

Korkade fruntimmer..

Varför verkar det som att den kvinnliga befolkningen tycker att de borde vinna en Oscar för att de är sååå naturliga nu för tiden? Vinner man några slags poäng i dagens samhälle om man dissar smink och andra behandlingar för utseendet? Jag blir så förbannad på brudar som skriver statusar om hur duktiga och bra dom är som är naturliga, knappt sminkar sig, låter ögonbrynen växa ihop med mushåret och finnarna lysa illröda i ansiktet och samtidigt klankar ner på alla tjejer som sminkar sig, opererar sig eller helt enkelt tar hand om sitt utseende. 
Som denna statusen som någon korkad person skrev i en grupp på Facebook:
 


Varför lägga ut en sån status? Skulle nu denna personen som skrivit detta vara en person som är trygg i sig själv, gillar att vara naturlig och är stolt över detta, varför i hela världen skulle personen skriva ett sådant inlägg då? Vad vinner hon på det? Brudar som skriver statusar likt denna har antingen ett stort behov av att trycka ner andra för att må bra själv, eller är helt enkelt avundsjuk för att andra har råd att fixa sej och inte hon, det är de enda vettiga förklaringarna.

Låt folk vara säger jag, vem är den personen att dömma hur andra väljer att se ut? Är hon dom? NEJ. lever hin deras liv? NEJ. Varför ska alltid folk lägga sig i hur man väljer att leva och hur man väljer att se ut? Som jag skrivit tidigare, ta inte åt er av sådant bullshit som denna statusen. Ta inte åt er av några elaka kommentarer överhuvudtaget om erat utseende. Det är ditt liv, du väljer hur du vill se ut och passar det inte någon så skit i den. 

Och varför skulle man inte kunna ta med sej en sån tjej hem till mamma som statusen lyder? Lever vi på medeltiden eller? Spelar inte personligheten in något alls? En tjej kan vara fixad från topp till tå men fortfarande ha världens bästa personlighet, tro det eller ej. Vore det inte värre att ta hem en helt naturlig och ofixad brud till sin mamma som vore en riktigt bitch, otrevlig och jävlig? Det tycker jag alla gånger i veckan.  


Var er själva, se ut som ni vill och gör er av med alla negativa folk i er omgivning. Ta aldrig åt er av elaka kommentarer på nätet heller, såna kommentarer kommer aldrig från snygga männsikor med bra självförtroende, för de har ingen anledning i världen att hacka ner på andra, tänk på det.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln