Vatten-76webb

Kristinehamn och mitt diplom :)

Nu sitter man hemma hos mormor i Kristinehamn o kollar på tv och umgås, var ett tag sedan jag var här nu så jag kände att idag är det dags! Matchade det med att det är Eddie Meduza kväll på Matsmagasinet på lördag, det kan man ju inte missa, inte ofta det spelas sådan vacker musik på krogen ;)
Det var en långtråkig resa hit som alltid, man blir ju rätt rastlös att köra själv i typ tre timmar, men det gick fint, satt o sjöng för fulla muggar som vanligt i bilen haha.
Sen har jag umgåtts med en vän ikväll, käkade och körde lite cardio på Galaxen. Orkade dock bara i en kvart sen var jag trött, man blev så seg av bilresan.
Imorgon blir det dags för massage! Tog med massagebänken hit och tänkte ta o massera lite imorgon och på dagen på lördagen, ska bli roligt!


Såhär fina selfies blir det när man är uttråkad i bilen och när hungern slagit till haha :D Mer bilder från min färd hittar ni på min Snapchat, SandraReiche :)


Fick mitt diplom häromdagen med från min utbildning till Personlig Tränare på DS Personal Training School! Är riktigt nöjd med betygen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln