Vatten-76webb

Bröst, naturliga eller silikon?

Idag mina vänner, ska vi prata om bröst! Jag får nämligen en hel del mejl från tjejer som har frågor angående just bröst, ifall jag har opererat tuttarna och vart jag har gjort det, och om man "måste" ha silikonbröst för att lyckas som modell eller som tävlande i Bikini Fitness.
Jag har nämligen helt naturliga bröst, får väl tacka mina gener för att de lyckas behålla en del fett fast jag tränar hårt och ligger på väldigt låg fettprocent under tävlingar. Jag har inga som helst planer på att operera dem, men jag fick höra att jag kunde glömma mina drömmar om att bli glamourmodell och hamna i tidningar som SLITZ eftersom jag inte hade silikonbröst när jag var yngre. Även om jag hade en B eller C kupa så spelade det ingen roll för att det var stora runda silikonbröst som gjorde att man fick synas i den branchen.
Även nu så diskuteras det om att man kan inte lyckas inom Bikini Fitness om man inte har just silikonbröst.

Men jag vill härmed hävda motsatsen! :)
Jag gav aldrig upp mina drömmar på att bli stor inom Glamour i Sverige. Jag SKULLE hamna på omslaget no matter what, MEN jag vägrade skaffa silikonbröst..
Och efter mycket om och men så hamnade jag på mitt älskade omslag som jag suktat efter sålänge, med mina naturliga fettbollar till bröst haha.

Och angående silikontuttar i tävlingar som Bikini Fitness. Kolla bara på de som det har gått väldigt bra för i olika tävlingar i Sverige. Flera i toppen har inte silikonbröst och har tappat en del volym på brösten genom sin diet, men de lyckas ta sej till toppen ändå, allt sitter liksom inte i brösten som vissa verkar tro.
I just Bikini Fitness kan det istället vara tvärtom, att man har för stora silikonbröst till sin kropp och kan bli neddömd på detta istället, allt handlar ju mycket om just symmetri i tävlingarna och har du pattar stora som meloner till en minimal kropp så kan det bli tufft att få fram din fysik på bästa sätt.

Allting sitter liksom inte i brösten som många vill tro, utan det sitter i personen. Tuttar är supersnygga stora som små, och det går att lyckas vad du än har bara du vill det! Blir så ledsen av att så många väldigt unga tjejer mår dåligt över att ha små bröst och redan i unga år börjar planera för att operera sig, det sitter liksom inte i brösten. Det känns mer som man borde jobba med sin inre och sitt självförtroende istället för att operera brösten, för självförtroende sitter liksom inte i hur stora bollar man har på bröstkorgen..

Ett superbra exempel på detta är den supersnygga skådespelerskan Charlize Theron som har varit på omslaget på Playboy. Hon är så fruktansvärt vacker OCH hon har naturliga bröst, och ni ser ju hur sjukt bra det går för henne i hennes karriär? Tuttar ÄGER, små som stora, silikon eller naturliga! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln