Vatten-76webb

Ny pyjamas kanske?

Appar som Wish och sidor som Ebay är fanemej lite beroendeframkallande haha. Man hittar alltid massa bra grejer, och billigt är det också. Perfekt till mej som inte alls är nått för dyra märken, utan vill bara ha det som jag tycker är snyggt helt enkelt. Hittade denna bodyn för ett tag sedan som jag fått hem nu, kanske kommer bli användbar att studsa runt i på kvällarna hemma :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln