Vatten-76webb

Ny pyjamas kanske?

Appar som Wish och sidor som Ebay är fanemej lite beroendeframkallande haha. Man hittar alltid massa bra grejer, och billigt är det också. Perfekt till mej som inte alls är nått för dyra märken, utan vill bara ha det som jag tycker är snyggt helt enkelt. Hittade denna bodyn för ett tag sedan som jag fått hem nu, kanske kommer bli användbar att studsa runt i på kvällarna hemma :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln