Vatten-76webb

Mina nyfyllda läppar, och rabatt till er på injektionsbehandlingar!

Som ni vet så har ju jag en stor kärlek för stora fylliga läppar. Jag själv är ju född med en ganska stor underläpp och en tunnare överläpp, och i tonåren så fick man liksom puta käkarna ur led för att få den där överläppen att se plutig ut på bild. 
Det var i Karlstad som jag fick upp ögonen för detta med läppförstoringar med fillers. Testade att göra det där första gången men resultatet fösta gången var inget vidare, klumpar lite här och var och de blev ojämna, fylligare på ena sidan och tunnare på andra och fick en hård boll i mitten av överläppen, såg lite kul ut.

Därför är jag så lycklig över att ha hittat till Salong OSS i Göteborg, DÄR kan de verkligen sin sak! Inga klumpar eller komplikationer alls. är man dessutom inte bekväm med att känna lite smärta så kan man dessutom få tandläkarbedövning!

Denna gången hade jag faktiskt med mig en bild på hur jag ville att mina läppar skulle se ut, och Patrik som utför läppinjektionerna på Salong OSS kunde direkt se hur han skulle göra, riktigt imponerande. Och jag är sååå supernöjd med resultatet! Precis så ville jag ha dem :)
Som ni kanske förstår så är inte jag ute efter ett så naturligt resultat, utan jag gillar verkligen när läpparna är stora, så jag är lite av ett undantag mot hur de gör i vanliga fall då många eftersträvar en naturlig look. Med andra ord så kan de leverera oavsett önskemål :) Här kan ni kolla in deras galleri på andra injektionsbehandlingar de utfört: http://www.salongoss.se/galleri.php


Dessutom så kan jag ge er 20% rabatt på injektioner av Juvederm (Jag använde mig av Juvederm Volift denna gången) och även utav Botox! Hälsa bara från mig när ni bokar <3

Resultatet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln