Vatten-76webb

Om Aschberg Direkt

Nu är man hemma efter två intensiva dagar i Stockholm, var ju där och medverkade i programmet Aschberg Direkt, och det var verkligen superkul!
Alla var jättetrevliga verkligen och det var en riktigt spännande upplevelse. Det var lite nervöst i början, var ju inte helt beredd på vilka frågor som skulle komma så man fick improvisera lite hehe. Kul att de tog upp detta om mitt STORA problem med alla dessa snöppbilder jag får!
Hann dock inte säga att det har faktiskt blivit mycket bättre på den fronten sedan jag o Rasmus gjorde låten "Snoppfri inkorg"! I alla fall på svenska fronten, får fortfarande fasligt mycket utländska snöpper eftersom de inte begriper vad jag sjunger om :D

Låten finns även att avnjutas på Youtube nu!
 Missade ni min medverkan i Aschberg Direkt så kan ni se en snutt här:
Aschberg Direkt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln