Vatten-76webb

Om Aschberg Direkt

Nu är man hemma efter två intensiva dagar i Stockholm, var ju där och medverkade i programmet Aschberg Direkt, och det var verkligen superkul!
Alla var jättetrevliga verkligen och det var en riktigt spännande upplevelse. Det var lite nervöst i början, var ju inte helt beredd på vilka frågor som skulle komma så man fick improvisera lite hehe. Kul att de tog upp detta om mitt STORA problem med alla dessa snöppbilder jag får!
Hann dock inte säga att det har faktiskt blivit mycket bättre på den fronten sedan jag o Rasmus gjorde låten "Snoppfri inkorg"! I alla fall på svenska fronten, får fortfarande fasligt mycket utländska snöpper eftersom de inte begriper vad jag sjunger om :D

Låten finns även att avnjutas på Youtube nu!
 Missade ni min medverkan i Aschberg Direkt så kan ni se en snutt här:
Aschberg Direkt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln