Vatten-76webb

Kattbäbisar <3

Ursäkta min frånvaro på bloggen senaste dagarna men det har varit lite fullt ös här hemma för våra katter har fått kattbäbisar <3
Märkte i torsdags att hon var mer efterhängsen än vanligt, mjauade mycket och gick med mej överallt hemma och skule gosa och ligga i knät överallt. Sedan så gick hon in i kartongen som jag inrett och tänkt att hon skulle föda i och det har hon inte gjort tidigare så då började man ana att det var dags.
Men på kvällen kom hon o la sej i soffan och myste med mej som vanligt och då började man se att hon fick värkar, hela magen rörde sej, så då flyttade vi ner henne på mattan och hann lägga handdukar under och sedan kom det kattunge efter kattunge, fem små söta kattungar blev det! Det var så mäktigt och fint att se när allt hände, vilken tur att man var hemma och fick se när de kom ut :) Vi bar sedan över alla till den inredda kartongen så att de skulle få mer trygghet och värme där, och just nu ligger de där o puppar och sover.

Jag har lagt ut väldigt mycket bilder och videos på Snapchat, är verkligen en crazy catlady där nu så kika gärna där om ni vill se mer, SandraReiche heter jag där :)

De är lite svåra att se på bilden för de gömmer sej så bra i Lunas långa päls ;) Men jag kommer att ta massa mer bilder, var så säkra :DEn trött kattpappa var det också haha, så jävla snygg när han sover :D Han låg utanför kartongen o sov hela natten och gick o kollade över kanten då o då för att kolla på kattungarna, så jäkla söt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln