Vatten-76webb

Viktigt med sömn och rätt kost!

Träningen, kosten och sömnen har verkligen varit under all kritik denna veckan som varit. Sovit sååå dåligt och kanske bara några enstaka timmar, och sedan ätit alldeles för lite, och som ett brev på posten så får man feber och blir förkyld^^
Att man aldrig lär sig! Så fort jag börjar fuska med ovanstående så leder det till att jag blir sjuk..Så vet ni vad? Jag ska göra ett kostschema till mej själv, och sätta upp exakt hur många timmar jag ska sova per natt så att jag inte fuskar med detta. Det är ju ingen som lider av det förutom jag som inte kan träna på grund av att jag är sjuk.
Sen så blir man extra taggad att sköta sig när man får in uppdateringarna nu på lördagsmorgonen från mina klienter som uppvisar så grymma resultat varje vecka! De lyckas både gå ner stadigt i vikt och öka i styrka på gymmet och det är ju fantastiska resultat! Så nu är det dags att ta tag i mej själv också, skulle vilja bygga mer så då måste jag ju lära mej äta mer också, lättare sagt än gjort men jag ska kriga ;)

Så på måndag startar jag helt seriöst, äta som jag ska och sova som jag ska så att jag kan träna som jag ska!

Två bilder på dagsformen kan ni få, ligger på 51,9 kg just nu visade vågen imorse.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln