Vatten-76webb

Dagsformen

Det här är då min dagsform. Ser dock lite hårdare ut på de här bilderna än vad jag egentligen är, det gäller ju att hitta sina bra vinklar och grymt ljus på det. Tänkt på detta när ni skrollar igenom alla bilder på Instagram, de flesta jobbar väldigt mycket med bra ljus, bra vinklar och olika filter så det som finns på bild behöver inte alltid stämma överens med verkligheten ;) Men helt ärligt, jag behöver gå upp lite i vikt, väger just nu 52 kg til mina 166 cm och det är lite för lite. Vill ju bygga rediga ben och en köttig rumpa och då måste man ju käka därefter, så dags att sätta igång att öka intaget av bra mat helt enkelt.

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”