Vatten-76webb

Nya naglar!

Idag har jag äntligen fått vackra långa naglar, wohoo! Det var flera år sedan jag förlängt naglarna, jag har alltid varit supertråkig med mina vanliga naglar, utan nagellack eller nånting kul, så nu kände jag att det var dags att göra något!
Så idag var jag iväg till Mia på Mia Rosa nails, supertrevlig och otroligt duktig tjej verkligen, och fick mina naglar fixade, och jag är så nöjd! Jag har ju någon kärlek för matta färger så det blev en del matta naglar och även glittriga naglar i min favvofärg rosa. Lagom längd valde jag också för att de ska vara så träningsvänliga som möjligt ;)

Såhär blev resultatet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln