Vatten-76webb

New in!

Det blev en rätt så seg måndag för mej idag faktiskt, känner mej trött och snuvig som bara den, antingen så har man åkt på en förkylning eller så är det den där pollen som spökar. Någon som vet hur man egentligen känner skillnad?
Så idag har det blivit mycket jobb vid datorn, uppdaterat kostscheman till mina klienter större delen av dagen, sedan var jag till affären en sväng, behövde den dagliga påfyllningen av Cola Zero (vilket jag verkligen borde trappa ner på), och sedan så hämtade jag ut ett paket från grymma Gömda Juveler också!
Bland annat så fick jag hem ett par rikigt snygga High heels som kommer bli supersnygga på kommande plåtningar! Det har alltid varit mitt problem på fotosessioner, min skobrist haha. Jag är inte som en typisk tjej som shoppar mängder med skor och kläder så nu behövdes det faktiskt fyllas på med snygga kläder och skor som gör sej bra på bild. 
Rekommenderar er att också gå in o kolla in deras hemsida, de har massa snyggt och väldigt ofta fina rabatter.

Här har ni mina nya skor!Sedan så har jag varit SÄMST på att ta bilder nu för tiden! Så imorse så tog jag tag i detta och hade en selfie-time för mej själv hehe. Rött är sött eller vad säger ni? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln