Vatten-76webb

Katter överallt och plåtning med Janne!

Idag är det en rikigt datadag kan man väl säga, håller på att ordna med kost och träningsscheman och hjälper mina klienter med frågor som kommer längs vägen. Jätteroligt verkligen och så kul att följa deras resa och framsteg både på gymmet och i viktnedgång! Alla visar riktigt bra resultat så det känns fantastiskt :)

Jag har hunnit med en del under dessa dagar som jag inte hunnit skriva om! I helgen så var jag hemma och tog det lugnt. Jag hade egentligen tänkt följa med och kolla på tävlingarna på Tyngre Classic 3 i Stockholm, men jag valde att vara hemma med kissekatterna istället eftersom jag inte hade kattvakt. Det börjar verkligen bli full rulle med katterna nu haha, de har börjat klättra så jag hade verkligen katter över hela mej själv häromdagen :D
Lyckades ta en bild när de använde mej som klätterställning.Sedan så har jag även plåtat med Janne Wiberg! Kände att det verkligen var dags att plåta igen, jag har ju inte tagit några modellbilder i min nya hårfärg så kände att det var dags. Hade ju nya stövlar och skor som jag gärna ville ha på bild också.
Dessa skor på översta bilder kommer från Gömda Juveler. Han hade skaffat en jättesnygg grå bakgrund som blev så himla snygg på bild, så jag är verkligen supernöjd med bilderna, ljuset blev fantastiskt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln