Vatten-76webb

Fredagsmotivation! :)

Ojoj vilka somriga dagar det har varit denna veckan, helt sjukt! Man blir så mycket gladare och piggare när det är varmt och soligt ute, nästan så man börjar fundera på om man skulle testa på att flytta utomlands någon gång i framtiden och kunna njuta av sommar och sol konstant!

Nej nu ska jag ta och bjuda på lite fredagsmotivation också! :)
Det är nämligen något annat som också gjort mej glad förutom det vackra vädret och det är att få bilder på mina klienters framgångar! Jag blir så himla stolt över hur duktiga de är, sån brinnande motivation och grym diciplin och de kör verkligen järnet!
8 veckor har gått för mina klienter Hannes och Paulina nu, och vi tänkte att vi kollar och ser vad som hänt redan nu (12 veckor brukar man jämföra på annars) och det ser verkligen jättebra ut för båda, och vi fortsätter kriga på! Och det är inte bara kroppsligt det händer grejer, jag blir så glad när mina klienter skriver att de känner sej mycket piggare, sover bättre och tycker att det är jättekul att träna, det betyder ju minst lika mycket! Man ska må bra under en diet, det är det jag strävar efter.

Är ni själva sugna på en förändring och vill ha min hjälp, mejla mig på info@sandrareiche.nu.Duktiga Hannes, 8 veckor mellan bilderna.Fina Paulina, 8 veckor mellan bilderna :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln