Vatten-76webb

Dags för uppdatering!

Nu är det väl verkligen dags för en uppdatering av bloggen eller vad säger ni? Kass jag är, har typ glömt bort att blogga på sistone för jag haft så mycket att göra med allt annat, fy på mej, I have been a bad girl.
Men nu ska jag uppdatera er lite om vad som händer och sker!
För stunden så sitter jag och svettas som ett as för er som vill veta det haha, fick feber inatt och att uthärda feber i denna hettan som är ute nu är inte att leka med, så har mer eller mindre legat och flämtat som en fisk på land hela dagen.
Roade mej med att se en riktigt bra skräckfilm idag på Netflix. Ni som känner mej vet att jag är superkräsen med skräckfilmer och blir aldrig någonsin rädd eller skärmd, så jakten på riktigt bra skräckisar är svår asså. Men denna tyckte jag var riktigt skön, lite otäck och obehaglig på ett riktigt skönt sätt, så den kan jag fakiskt rekommendera.Annars så jobbar jag mycket med mina klienter om dagarna genom min onlinecoaching. Jag är verkligen så glad att jag har börjat med detta, man få så mycket tillbaka av att se hur man hjälper människor! Får så otroligt fin feedback från mina otroligt duktiga klienter hela tiden. Det är inte bara en viktnedgång utan de sover mycket bättre, är piggare och friskare och blir starkare på gymmet och gör till och med personbbästa i övningar under diet på gymmet, det är grymt! Jag är verkligen superstolt vill jag lova :)
Coachar även min vackra vän Victorya som ska tävla för första gången i Bikini Fitness på Alströmer Pokalen nu i juni, så himla roligt att hjälpa henne på den resan! Och hin utvecklas så grymt mycket hela tiden, tightar till sig och poseringen blir vassare och vassare så det är riktigt kul att se :)
Sedan så har man ju uppdaterat garderoben lite inför sommaren!
Denna klänningen kommer från Gömda Juveler, riktigt söt och sommarfräsch!Sedan har jag skaffat ÄNNU ett par Freddy tights, jag kan liksom inte riktigt få nog av dom! Fick syn på dessa i kamouflage som jag ÄLSKAR på MM Sports hemsida och var bara tvungen att klicka hem dem! Jag har blivit torsk på kamouflage och militärgrönt på sistone, börjar nästan bli löjligt snart haha, men det är ju så snyggt!Kattmys har det varit gott om också, fy fan vad jag älskar kattungar asså! De är verkligen sjövilda och brottas o busar för fullt, sen så är de hur mysiga som helst. De är ungefär 8 veckor nu och växer verkligen så det knakar :)Sen så har jag ju tränat en del, i vanlig ordning ;) Utom nu när jag blivit sjuk då tyvärr, så har träningsabstinens som vanligt^^ Har börjat ge mej fan på att äta mer så att man kan lyckas bygga mer ben och röv, sedan så har jag försökt köra ben varannan/var tredje dag nu för att jag vill att de ska växa de jäklarna, får väl se om det ger resultat framöver.

Sen så har ju jag och Rasmus släppt en ny låt på tal om förra gymbilden jag la upp ;) Gymselfie heter den, och jag gissar på att många tränande människor antingen känner igen sej själva i den, eller känner igen det på folk runt omkring ;)
Lyssna vettja!För övrigt kommer detta blir en jäkligt rolig månad känner jag på mej med mycket party. Nästa vecka är det ju dags för Sweden Rock, wohoo! Förra året där vad ju legendariskt, så sjukt kul så finner inga ord, så det ska bli så jäkla kul att dra dit i år igen. Banden jag ser fram emot mest att se är Raised Fist, The Kristet Utseende, Shinedown, och Sixx Am. Vilka av er kommer jag att träffa där? :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln