Vatten-76webb

En liten update dårå :)

Nu är det väl allt på tiden att jag uppdaterar igen? ;) Tänkte köra en liten summering av senaste tiden så ni vet vad jag har sysslat med!

Var på Sweden Rock förra veckan och där var det fullt ös såklart! Andra året jag var där och jag älskar verkligen stämningen och hela festivalen. Denna gången var dock inte vädret helt på topp som förra året, det skiftade mellan iskallt med typ fyra tröjor och sedan galet varmt med magkorta linnen så det var svårt hur man skulle klä sig om man säger så. Sen så kom det ju några skurar på det också, men det var bara att ignorera och festa på ändå hehe. Favoritbanden detta året blev såklart Raised Fist, och även Queen med Adam Lambert, fruktansvärt bra! Sen så hade ju jag mitt älskade The Kristet utseende också såklart, allsång som vanligt till deras låtar hehe.

Man har ju varit lite gött sliten efter de dagarna nu efteråt, ont i huvudet, kroppen är seg och man är snuvig så nu har det inte blivit träning på fruktansvärt länge, men idag känner jag mej pigg nog så det blir gymmet sen och sedan öva posering med min klient Victorya som debubterar i Bikini Fitness nu i helgen på Altrömerpokalen, kommer bli sjukt spännande! Kommer säkert lägga upp bilder från vår posering idag senare ikväll eller imorgon ;)

Sen så kommer ju den efterlängtade konserten med Iron Maiden på fredag! Har sett dem en gång tidigare och är ju verkligen ett av mina allra störta favoritband så det ska bli så sjukt kul att se dom igen! :D Köpte mej en Iron Maiden t-shirt på Sweden Rock, i barnstorlek såklart så man får en magkort t-shirt haha ;)Tyvärr så tog jag inte så mycket bilder på Sweden Rock, blev mest att man Snapchattade så ni som har koll på min Snapchat SandraReiche fick nog se mycket fylla och naket som vanligt när jag festar haha ;)
Men blev taggad i en bild häromdagen på vårt partygäng på Sweden Rock.Sedan så har jag blivit med ny bil också! Sambon och jag satt o glodde på Blocket en förrgår kväll och då fastnade jag för en SAAB med 250 häst (sambon har 200 höst så det var viktigt att ha mer häst såklart) så vi åkte o kollade på den och jag fastnade direkt så köpte den så nu har jag en till bil. När jag blir klar med Amazonen så måste jag ju ändå ha en till bil på vintern så denna blir perfekt. Tycker den ser lite tuff ut ändå, sport kombi med automat, hell yeah ;)Sedan så fick jag bilder från min vackra klient Paulina som jag har kört onlinecoaching med nu i 12 veckor och wow säger jag bara, vilka resultat! Hon är så grym! Hon har inte bara gått ner i vikt utan hon har även tagit flera personbästa i övningar på gymmet under denna tiden och det är ju helt fantastiskt, blir så stolt!
Här kan ni se hennes resa, 12 veckor mellan bilderna )


Hoppas ni alla får en trevlig dag! :*
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln