Vatten-76webb

Alströmerpokalen m.m 

Då var det midsommarafton imorgon och regnet vräker ner utanför fönstret, så svenskt på något sätt ;) Men vad gör det, imorgon blir det tradionellt midsommarfirande på en ö med massa roligt folk, midsommarkäk och lekar och allt möjligt så det kommer bli grymt. Idag däremot så blir det lugnare än lugnast, är supermegatrött så jag tar det chill idag och samlar kraft. Vill som vanligt iväg och träna men ska väl försöka vara klok och vila när kroppen är trött så det blir nog en film och soffläge ikväll. Har dessutom mega träningsvärk fortfarande efter att Malin och jag köttade ben i måndags haha, det sitter i om man säger så ;)

Ni måste ju vara lite nyfikna ni som läst att jag coachade min vackra vän Victorya i Bikini Fitness på tävlingen Alströmerpokalen? ;) Hon kom tvaåa!! Så himla roligt med ett så grymt bra resultat i sin allra första tävling! Jag har hjälpt henne med poseringsträning under denna tiden och med hennes kost, vi hade cirka 2 månader på oss och lyckades få henne från 22 i kroppsfett till 13.50 på den tiden och det tycker jag är ruskigt bra på så kort tid. Hon har så snygg kropp med, bra muskelmassa och riktiga Bikini fomer så jag tror verkligen att det kommer gå bra framöver. Självklart så är hon redan laddad för att fortsätta tävla så henne kommer ni se mer av på scenen framöver ;)
 I övrigt så jobbar jag vidare med mina klienter, jag tycker verkligen det är så himla roligt att hjälpa människor på detta viset, man blir så glad över att se deras framgångar!
Jag fick bilder från en av mina grymma klienter Hannes häromdagen som jag har hjälpt med kost och träningsupplägg under 12 veckor nu och WOW så bra han är!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln