Vatten-76webb

Lite uppdatering igen :D

Nej jag har inte dött för er som undrar, har lite semester så därför har jag blivit lite dålig på att uppdatera, sedan så är jag i jakt på att börja blogga på en bloggportal istället för att köra så enskilt som jag gör idag och gjort under några år nu, så forskar lite i det också, svårt vilken bloggportal man ska välja.
Tänker köra en nystart efter semestertiderna och verkligen satsa på bloggen igen för jag tycker verkligen att det är jättekul att skriva och dela med mej av allt jag hittar på.
Har just kommit igång med träningen ordentligt igen efter ha varit sjuk i luftrörskatarr och hostat sönder hela mej varenda natt, det blev runt 3 veckor helt utan träning och nu ÄNTLIGEN är jag bättre och kan kötta på igen, som jag längtat!

För övrigt så har jag spelat in en ny låt i min vän Jonas studio idag, Rasmus Gozzis och min nya låt som ni kommer att få höra då snart den är klar, tror den kommer bli rätt sköj :)I övrigt så har jag bara njutit av det fina vädret, blivit med husbil (vuxenpoäng haha) och umgåtts med familjen, åkt båt, grillat mycket och lämnat in min Volvo Amazon på bilverkstad så det händer grejer ;)

Uppdaterar snart igen, I promise!

Ha en superfin kväll!


Avslutar med en liten bildbomb från senaste tiden :D

Etiketter: bildbomb, ny låt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln