Vatten-76webb

Ex on the beach

Nyligen så damp det ner ett mejl från ett tv-bolag i mejlens inkorg och en förfrågan om en medverkan i ett tv-program, nämligen Ex On The Beach.

Jag bara kände NEEEJ...

Vad vill man egentligen uppnå när man tackar ja till att medverka i ett sånt program?
Jag kan förstå hur tankarna går när man är ung, livet är en fest och man vill bli kändis, ha sin bild i Hänt Extra och tycker det låter som en strålande idè att åka utomlands med massa andra trasiga alkisungdomar, ha en reunion med alla sina skabbiga ex och supa skallen av sig och byta sovpartners varje natt. Men snälla tänk er lite för, försöööök tänka lite på framtiden även om det kanske känns avlägset just nu i dina framtidsplaner på ciderfyllan. Hur lätt kommer det bli att få jobb sen? Bli tagen på allvar av någon? Väg fördelar mot nackdelar pojkar o flickor.

Visst, vill du ha lite fler följare på Instagram, skaffa klippkort på fillers och tycker dej behöva både läppar, nya kindben och annat, och ligga runt i Magaluf, skaffa lite Klamydia när du ändå är igång och åka runt på krogar och supa o knarka så är ju detta något för dej, men det blir liksom inte mer än så.
Antagligen kommer du göra bort dej rejält, folk kommer att hata dej o spy galla på nätet, och har du inte ett psyke som heter duga så blir det liksom inte bra.

Nej vill du ha framgång och kändisskap så är inte detta rätta vägen, tyvärr asså.  
 

Etiketter: ex on the beach

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln