Vatten-76webb

Lite renovering

Ni som följer mej på Snapchat ser mej nog ganska ofta med en pensel i högsta hugg eller slipmaskin och allt vad jag kan få tag på haha, och det är för att vi håller på att renovera o greja lite smått hemma. Väggar blir vita och källaren håller på att fräshas upp också, och det blir verkligen superfint! Dessutom så är det ganska rogivande att sitta o måla sådär, ett tips för er stressande människor, det blir fint plus att man blir lugn och harmonisk ;)
Här är ett exempel från huset, det var en plastmatta på trappan innan men det glömde jag ta bild på såklart, men detta är när mattan är bortriven och sliparbetet är igång för att få bort flera liter lim som var under plastmattan, och sen en bild på resultatet :)

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”