Vatten-76webb

Tussarna <3

Kattungarna växer som bara den, dom är 23 dagar idag och har börjat bege sej ut på upptäcksfärd lite överallt i huset på stappliga ben, de är så sjukt söta! Ska döpa dem tänkte jag o funderar på att köra på ett tema, till exempel namn efter tecknade figurer. Någon som har förslag? :)

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”