Vatten-76webb

Tussarna <3

Kattungarna växer som bara den, dom är 23 dagar idag och har börjat bege sej ut på upptäcksfärd lite överallt i huset på stappliga ben, de är så sjukt söta! Ska döpa dem tänkte jag o funderar på att köra på ett tema, till exempel namn efter tecknade figurer. Någon som har förslag? :)

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”