Vatten-76webb

Las Vegas – det perfekta semesterresmålet?

Sommaren i Göteborg har visat sig vara otroligt frustrerande med alldeles för mycket moln och regn detta året. Det har fått mig att fundera lite på att fly landet och dra till något soligt och gött land för att slippa det typiska svenska vädret, här blir det inte många soltimmar i alla fall. Är sjukt sugen på att dra en Thailandsresa igen, och ett annat ställe jag verkligen måste hinna med i mitt liv är fanemej Las Vegas!
 
Las Vegas känns som ett sånt ställe man bara måste besöka någongång, det lär finnas mängder av sevärdheter och sedan så är ju den världskända fitness-högtiden Olympia där vilket vore riktigt kul att se någon gång.
 
Alla som har besökt min blogg vet att jag är galen i styrketräning. Joe Weider Olympia Fitness and Performance-helgen löper från 15:e till 18:e september vid Las Vegas Convention Centre och verkar kunna leverera gott om inspiration för att man ska kunna hålla sig i form under resten av livet! Det hade ju varit något att se.
 
 
Sen så vore det ju lite kul att testa att spela lite när man ändå är i Las Vegas liksom, jag är inte världens bästa spelare direkt men det är ju en sån grej man liksom bara måste testa i Las Vegas, stå och nöta vid en enarmad bandit till exempel ;)
Men i och med att jag är lite av en nybörjare när det kommer till poker, spelautomater och roulette så behöver jag nog träna lite grann innan det blir några såna planer, så man kanske skulle ta en kväll och testa på Betway.com/sv och prova på spelen hemifrån så man har en liten chans där borta? Någon av er som testat den sidan?
Kanske har man sån tur att man har nån dold talang inom det så man inte ens behöver betala den där Vegas resan själv? ;)
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln