Vatten-76webb

Fillers i läpparna

Som ni kanske sett lite här och var på mina sociala medier så har jag nyligen varit på ett besök på Salong OSS här i Göteborg. Denna gången blev det att fylla i läpparna lite eftersom det var flera månader sedan sist, och jag tyckte de skulle vara fina med lite mera volym, ni vet väl vid det här laget att jag älskar stora läppar? ;)

Jag är ju en sådan som har en väldigt tunn överläpp och en underläpp som är ganska fyllig från början, dessutom då är överläppen naturligt lite smalare på ena sidan mot den andra, så detta med fillers är verkligen något jag aldrig kommer att ångra att jag provade på. Man kan göra så mycket, bara jämna till, förstärka konturer eller få till ett plut till exempel. För mej är det så att jag har stora ögon, stor näsa så varför inte matcha det med stora läppar? Det känns som det passar in på något sätt och gör ansiktet mer harmoniskt. 

Och till det bästa!
Just NU får ni 20% rabatt på injektionsbehandlingar som till exempel Fillers och botoxSalong OSS när ni nämner mitt namn, Sandra Reiche, när ni bokar!


Oerhört proffsiga och kunniga, de lyssnar verkligen på ens önskemål och man kan alltid vänta sig det bästa! De utför såklart mer naturliga resultat också, vilket ni kan spana in på deras Instagram; OSSKlinik
Där finns det en hel del före och efterbilder på olika sorters fillers och injektionsbehandlingar.De har otroligt fina och fräscha lokaler som jag rekommenderar er att kolla in. Här är lite bilder från mitt besök, gillar verkligen deras inredning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln