Vatten-76webb

Sommar på nytt!

Halloj allihopa! Underbar morgon verkligen, solen skiner och det är VARMT! Vem kunde tro att sommaren skulle komma på riktigt i september? I LOVE it! Har städat, dammsugit och moppat alla golv hemma, det behövs oftare nu när man har nio katter hemma som springer runt i hela huset och stökar haha.
Kattungarna växer som bara den, så ska försöka ta lite bra bilder på dem och se om det finns några vänliga och bra själar som vill skaffa sig en liten kattunge framöver.
Ni får ursäkta mig om jag ligger på lite sparlåga på bloggen just nu, jag är på G att börja blogga på en bloggportal snart, och där kommer det bli andra bullar, har stora planer för den bloggen och kommer att uppdatera varje dag med bra bilder och intressant innehåll, så då hoppas jag att jag har med er dit när det väl gäller ;)
Nu blir det att ge sej ut i solen litegrann, och sedan dra ner till gymmet. Jag borde egentligen köra konditionsträning idag för jag var idiotisk och anmälde mej till ett hinderbanelopp på lördag här i Göteborg! Hur tänkte jag där? Vill jag dö? Haha, hoppas man överlever ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln