Vatten-76webb

Komma i form till beachen 2017?

Jag kände lite saknad efter denna gamla bloggen idag! Jag velar otroligt mycket just nu mellan att fortsätta blogga på den gamla eller om jag ska fortsätta med den nya, jag har svårt att bestämma mej! Det är ju både för och nackdelar med att ha en fristående blogg som denna eller ligga på en bloggportal som jag gör just nu, så jag ska ta mig en ordentlig funderare. Vad tycker ni själva, gillade ni denna bloggen mer? :)

Jag tänkte att även ni som fortfarande läser min gamla blogg också ska få ta del av mitt erbjudande inför sommaren!

Vill du komma i form till beachen 2017?
Jag hjälper dig gärna!
 
 
Jag har möjlighet att kunna ta emot ytterligare 3 klienter just nu för onlinecoaching, kost och träningsupplägg på en period av 12 veckor. Först till kvarn!

I dessa 12 veckor ingår:
Skräddarsytt kostschema
Träningsschema
Uppföljning varje vecka
Justeringar i uppläggen vid behov
Hjälp/stöd/motivation
Svar på frågor och hjälp längs vägen
Hjälp med viktnedgång/viktuppgång
 
 
För er som är intresserade, kontakta mig på min mejl:
info@sandrareiche.nu

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln