Vatten-76webb

Åldern är bara en siffra!

Man har ju då och då hört uttrycket av andra som beklagar sig över sin ålder med orden ”Man är ju inte 20 år längre” och de tycker sig vara i sämre form och se mer slitnare när man kommit upp sig i åldern. Jag kan bara säga tvärtom, jag är glad över att ha åldrats, på alla sätt och vis!
Man blir visare med åldern kan man verkligen säga, önskar inte någonstans att jag fick vara 20 igen då jag var allt annat än vuxen i mitt tankesätt vid den åldern. Man drogs till fel snubbar, bad boys var ”the shit” på den tiden, helgerna var det roligaste som fanns då man kunde supa sej redlös, självförtroendet var inte på topp, och bra mat och träning fanns inte på agendan.
Sen så var man ju inte den mest skillade när det kom till smink heller, jag tyckte verkligen att mina ögonbryn var jättefina på den tiden, när de bara var ett streck som pekade rätt upp mot himmelen
 
Så jag vill säga till alla er, det är ALDRIG försent! Ni kan ta tag i er själva och bli ert vackraste och mest hälsosammaste jag även om ni är en bra bit över 20! Åldern är bara en siffra!
Behöver ni hjälp med kosten och träningen för att uppnå eran drömkropp?

Mejla mig på info@sandrareiche.nu så hjälper jag er! <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln