Vatten-76webb

Börjar om från början! 

Vet ni vad jag insåg igår? Att jag faktiskt saknade min gamla blogg, alltså denna. Bytte som ni vet till en ny blogg på en bloggportal då jag tänkte att det hade sina fördelar med att synas på en bloggportal, plus att jag som är lite tävlingsmänniska ville ha en topplista att klättra högre i, då blir jag mer motiverad att uppdatera oftare. Men insåg efter några månader att jag saknade detta med att ha en helt egen, som jag kan bestämma över helt själv, lägga upp vilka annonser och banners som jag vill, plus att jag kan utforma sidan precis som jag vill ha den. Sedan så fick jag inte de fördelarna med att vara på en bloggportal som blivit utlovat när jag startade där, så då tröttnade jag, det får liksom finnas ge och ta men det blev tyvärr aldrig så.
Så nu är jag tillbaka! Ska uppdatera headern med nya fräscha bilder inom kort med.
Man är ju inte blond längre så det känns som att det är dags med en uppdaterad bild där ;)

Hoppas ni kommer att trivas på denna bloggen, och hör gärna av er om ni har några förslag eller åsikter på vad som kan göras bättre, eller om ni har några ämnen ni vill att jag tar upp, alltid kul med lite feedback! :)
 

Etiketter: im back

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln