Vatten-76webb

Bikini Fitness i Malmö.

Då var Sweden Grand Prix i Malmö över, den andra tävlingen i Bikini Fitness för min atlet Susanna. Det är en tävling som jag aldrig kört tidigare men har varit och kollat på två gånger innan. En av de riktigt svåraste enligt mig, alltid grymma tjejer på de tävlingarna, det kommer även tjejer från runt om i norden och deltar vilket gör det hela extra spännande. Det är intressant att se hur de svenska tjejerna står sig mot andra länder.
Tyvärr blev det ingen final för Susanna denna gången, det var hårt motstånd helt enkelt, till och med de som brukar placera sig på pallplats fick annorlunda placeringar denna tävling mot föregående, och det vill säga att det var många i riktigt vass form, hög klass på tjejerna. Jag blev riktigt impad av några av de utländska tjejernas posering, det ser verkligen ut som att de inte gjort något annat, så bekvämt, avslappnat och kvinnligt, inte ett uns av nervositet syntes, där har man mycket att lära känner jag. Men Susannas posering sattes mer självsäkert denna helgen och hon strålade på scenen, och nästa helg kommer hon även att köra på Tyngres tävling i Stockholm, så då håller vi tummarna för en fin placering! Är riktigt imponerad över att hon kör tre tävlingar på raken, hon har gjort sig förtjänt av mycket vila och god mat efter detta vill jag lova :)

Tog lite bilder i Malmö.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln