Vatten-76webb

Testat på soldusch!

Nu är man hemma efter bilmässan på Elmia i Jönköping, vilka roliga dagar man haft! Jag tänkte uppdatera er om Elmia imorgon när jag har lite bilder att visa er. Tänkte tipsa er om en annan grej först som jag gjorde precis innan jag drog till Elmia, nämligen en soldusch! Jag åkte till OSS hår och skönhetssalong i centrala Göteborg dagen innan avresan för jag kände mej så otroligt blek! Jag har inte tagit melanotan på ett tag och inte solat heller så jag tänkte att jag skulle testa detta med soldusch, och det var ju fantastiskt bra!
Jag hatar nämligen såna Brun utan sol krämer man kan köpa på affärer, man blir antingen fläckig eller orange. En jag testade för många år sedan svullnade jag upp i ansiktet av så det såg förjävligt ut..
Men detta funkade super, man får en jämn bränna över hela kroppen som håller i sej bra också, Jag är fortfarande brun nu efter ett antal duschar, och den kladdar inte av sej på kläder eller i sängen heller, vilket är ett stort plus!
Så detta kan jag rekommendera er som vill bli bruna o fräscha inför en fest eller event eller vad som helst!
Ni kan läsa mer information om det här:
http://www.salongoss.se/soldusch-spray-tan/

Före och efter solduschen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln