Vatten-76webb

Rabatt på snygga underkläder!

Go kväll! Elmia inlägget med bilder får vänta liiiite till, tänkte att jag skulle tipsa er först o främst om en sida med sjukt fina underkläder! Nått för er tjejer att unna er själva, eller för er karlar att överraska era fruntimmer med där hemma ;)

Detta är ett av seten jag beställt hem, kommer att visa er resterande kommande dagar också. Detta är alltså underkläder med riktigt bra passform och många storlekar att välja mellan, och en grym kvalitèt, bara bra märken på denna sidan.

Jag kan dessutom ge er 20% rabatt på allt på sidan, ange bara rabattkoden "sandra20" när ni handlar :)

Underkläderna hittar ni HÄR.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln