Vatten-76webb

Bildbomb från Elmia!

Nu jäklar är det dags för ett Elmia inlägg eller vad säger ni? På tiden kan man tycka! Det var cirka tre år sedan jag var på bilmässan på Elmia senast så jag kände att nu var det verkligen dags igen, älskar Elmia och att gå runt och inspireras av alla vackra byggen. Så denna gången var jag där på fredagen och lördagen och fick äran att stå med SS Garages vackra bilar. Hade jättekul dessa dagar, massa fina bilar att gå o dregla över och kul sällskap av SS Garage gänget så det blev riktigt lyckat!
Tack för alla fina ord från er som vågade er fram för att snacka lite o ta bilder, och även ni som hört av er efteråt. Jag lovar, ni behöver inte vara blyga för att komma fram o prata med mig, jag bits inte! ;) Jag är en vanlig bonne som alla andra liksom, inga konstigheter! Jag hade även turen som blev plåtad av duktiga fotografer som var på Elmia, så de bilderna tänkte jag visa idag bland annat, så förberedd er på en bildbomb haha!


Dessa är tagna av Göran på Deltaphoto.seDenna är tagen av Mattias på http://www.carlshamre.com/Sedan togs det ju en del andra bilder när man sprang runt omkring på Elmia, och även med folk som ville ta bilder tillsammans med mej, jättekul verkligen! :) Så här kommer en del av dessa :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln