Vatten-76webb

Förtjänar jag att få snoppbilder?

Förtjänar jag ärligt talat att få snoppbilder skickade till mej eftersom jag väljer att vara såpass offentlig som jag är? Eller för att jag lägger upp bilder på mig själv i bikini eller underkläder? Eller för att jag väljer att ha en öppen Snapchat?
En del verkar tycka detta. Fick häromdagen ett meddelande från en person som tyckte att jag "får skylla mig själv" för att jag är en offentlig person, och en annan tyckte att jag får "skylla mej själv" för att jag har en öppen Snapchat och att det är som att be om att få massa karlars könsorgan skickade till en. Alltså what the fuck?
Så man borde egentligen inte finnas på nätet, inte göra väsen av sej och klä sig i overall för annars förtjänar man att få en drule i fejjan varje gång man öppnar mobilen?

Nej det är inte mej det är fel på, de är de förbannade snoppdjuren som prompt envisas med att skicka bilder på sina räkor till mej!

Vänd på det, vi tar till exempel Justin Bieber som är en känd offentlig person. Bara för att han är offentlig så betyder det alltså att jag ska skicka en bild på min mus till honom?
Ser jag en kille med bar överkropp på nätet så måste jag skicka bilder på min vagina i olika vinklar till honom? Är jag intresserad av en kille, skulle jag inviga samtalet på Facebook med "Hej, vad tycker du om den här?" och skicka en bild på min mutta till honom? Nej de allra flesta tjejer fungerar inte så, och det borde inte ni snubbar heller göra för det är fan inte normalt.

Så nej jag eller andra tjejer förtjänar inte detta beteendet. Tycker du att tjejer som går i kort kjol får skylla sej själva om de blir våldagna? Nej då förtjänar heller inte tjejer som är offentliga eller visar sig i bikini heller att få snoppar skickade till sej.


Klär mej precis som jag vill..Och för er som missat mina åsikter om snoppbilder..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln