Vatten-76webb

Varför är brudar så märkeskåta?

Varför denna besatthet av att allt måste vara utav rätt märke hela tiden? Överallt ser man brudar som skryter öppet med sina märkesväskor för otaliga tusen, pälsjackor och skor som kostar lika mycket som en fullt fungerande bil.
Samma personer kan dessutom klanka ner på de som använder ”billiga” väskor och skor och tycka att de är ”fattiga”.
Jag har aldrig förstått mej på det där, jag har aldrig någonsin varit märkeskåt. Sålänge det är snyggt och har bra kvalitet så skiter jag fullständigt vilket märke som sitter på exempelvis väskan.
Precis som att dessa tjejer ser ner på oss som inte bryr oss om märken så får jag andra tankar av att se dessa tjejer med sina dyra väskor och pälsjackor.
Det känns lite som att de omger sig av dessa dyra plagg för att någonstans dölja en dålig självkänsla, att de vill öka ”sitt värde” genom att visa upp sig i dyra kläder.
Min andra tanke är, jobbar dessa tjejer själva för att få ihop alla dessa pengar? Eller kan det finnas någon äldre skrynklig man bakom som står för den feta plånboken? Känns som att många nu för tiden har sina egna ”sugardaddys”…
Eller tar dessa tjejer lån för att omgiva sig av dyra saker? För vad egentligen? För att folk ska tro att de är rika? Vad får de ut av det?
 
Varför inte skaffa sånt som har ett värde för livskvaliteten istället? Lägg de där pengarna på ett körkort, en bil, en utbildning eller boende istället om ger någonting. Att visa upp en dyr väska på Instagram ger liksom inte ett skit.
 
Inte ger det väl mer uppmärksamhet från killar att ha dyra väskor och dyra skor? Känns som de flesta karlar knappt känner till någon skillnad på vad som är märkesgrejer och inte ändå. Så är det för att göra andra tjejer avundsjuka bara?
Känns ganska ovärt att skaffa en väska för 50 000 spänn bara för att imponera på andra tjejer?
 
Någon som har ett vettigt svar på detta?Hade ingen passande bild för detta inlägget så det får bli denna haha. Magrutor kan man inte köpa, det får ni träna och äta till er brudar :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln