Vatten-76webb

Om resan till Turkiet

En liten uppdatering är dags nu eller vad säger ni? ;)
Jag har varit på en liten semester borta i Turkiet en vecka, så underbart har det varit! Min sambo fyllde år den 20 maj så jag bjöd honom på resan i födelsedagspresent, och vi drog iväg samma dag som han fyllde. Vi bodde på ett hotell i staden Konakli cirka 1,5 mil utanför Alanya, rikigt mysigt ställe! Hotellet var 5 stjärnigt och det var All Inclusive, livsfarligt haha. Buffererna var helt sjuka, det var alltid runt 20 rätter att välja på, och ett helt bord var fyllt av efterätter, stora tårtor och bakelser i oändligthet haha. Men det blev inte så mycket svullande av efterrätterna sjukt nog, och tur är väl det kanske annars hade man väl vägt betydligt mycket mer nu när man kommit hem haha. 
Jag var faktiskt inställd på att svulla järnet där men jag upptäckte att det inte var äkta grädde i tårtorna och bakelserna (jag avgudar grädde) och därför så blev det inte så mycket sånt, det blev mer att prova de olika turkiska rätterna istället. Och ta vara på att man fick dricka obegränsat med alkohol med då förstås ;)

Gymmade väl tre gånger på hotellet. Om man nu kan kalla det gym, det var inte mycket att träna med men några hantlar, en stång som var kraftigt böjd på mitten och två löpband fanns det så jag lyckades ändå få till helt okej pass med lite fantasti, hade till och med träningsvärk efter haha.

Annars så låg vi mest ute och solade vid poolen i flera timmar och tog svalkande dopp i poolen. Det var typ bara 20 grader i poolen så ingen värme där inte, men det var skönt att hoppa i då och då eftersom det var så extremt varmt i solen.
Det blev en del shopping också, både i Alanya och Konakli, massa billiga märkeskopior av skor bland annat, älskar billiga grejer ;)

Det var väldigt lite folk överallt, gatorna inne i Alanya var nästan tomma från och till förutom alla ivriga säljare som stod och försökte locka in en i varje butik. Även på hotellet var det ytterst lite folk, vilket var skönt! Många är väl fortfarande rädda för oroligheterna i landet så de inte vågar åka dit. Vet inte hur många som varnade mej för att åka till Turkiet innan vi drog. Faktum är att man verkar behöva vara rädd vart man än åker numera, det sker ju saker även i Sverige så jag kände att jag vågar allt ta den risken. Hade inte planerat att hålla mej i folkmassor eller delta i demonstranter eller liknande så det käntes inte som det var så mycket att oroa sej för. Händer det nått så händer det nått liksom.

När vi steg av planet i Landvetter så var det samma värme här som i Turkiet sjukt nog, lördagens värme här var underbar, skönt att komma hem till sånt väder!
Katterna var helt extas över att vi kom hem också, ska gosa hela tiden! Låg som en stel pinne inatt för jag hade en katt som låg o skedade mej från sidan och en katt som lagt sej mellan mina ben så det var bara att gilla läget och ligga still inatt haha.Lite bilder från Turkiet ska jag ju ta o bjuda på!


Utsikten från hotellrummet.Poolhäng :)

Man måste ju ta selfies på hotellrummet när det finns speglar typ över hela väggarna haha ;)
Sambon knäppte några bilder med systemkameran med, här är en del av dem :)

Etiketter: turkiet alanya konakli

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln