Vatten-76webb

Om Outsiders!

Då kan man bocka av att man varit med i Outsiders då haha :D
Första gången de kontaktade mej blev jag lite orolig för hur de hade tänkt framställa mej, de flesta som medverkar i programmet är ju ganska extrema i sina intressen eller läggningar, men jag tänkte att, what the hell, det är bara att köra! Tycker det är jättekul att bjuda på mej själv och inriktningen på det hela var verkligen något som jag kan stå för och brinner för så då är det ju bara roligt!
Dessutom var de två killarna som spelade in och intervjuade för Outsiders verkligen asgrymma, fan vilka härliga killar! Hade verkligen superroliga dagar med dem under inspelningen!
Kan ju erkänna att jag var lite nervös igår när det sändes för hur allting skulle bli, det blev två snabba whiskyglas innan programmet haha, men jag är verkligen supernöjd, det kunde inte blivit bättre! :)

Tusen tack till alla som medverkade, speciellt alla ni som dök upp på våran lilla cruising i Krisinehamn med alla fina bilar, ni är guld värda!

Ni som missade avsnittet kan kolla på det i efterhand HÄR.

Vill ni lyssna på min och Rasmus Gozzis låt som vi spelade in under programmet så hittar ni den här:Är ni nyfikna på låten "Snoppfri Inkorg" som vi diskuterade i programmet så kan ni höra på den här:Vi pratade ju en del om skönhet och behandlingar i avsnittet också, bland annat att jag testat botox i pannan mot min jäkla "argrynka" haha, så tänkte tipsa er om att ni får hela 20% rabattbotox och fillers med Juvederm på salongen jag går på, OSS Hår och Skönhetssalong här i GöteborgÄr ni nyfikna på att se bilderna som togs av min sambo under inspelningen så får ni se några här :)Syrran Patricia och jag under inspelningsdagarna :)

Etiketter: outsiders

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln