Vatten-76webb

Om Sweden Rock

Typ nu först har man börjat bli människa efter några intensiva dagar på Sweden Rock Festival! Känns som jag sovit hur mycket som helst sedan jag kom hem därifrån, och har varit lite febrig och småförkyld ända sedan dess men det är det värt alla gånger om, för jag älskar tamejfan Sweden Rock!

Denna gången bodde vi ett gäng i ett nybyggt servicehus som var under uppbyggnad så det fanns ingen inredning i den, ett stort tomt hus helt enkelt, och det fungerade verkligen super, sov faktiskt riktigt skönt i den stugan, förutom att musiken var lite väl hög stundtals haha. Vi hade nämligen världens ljudanläggning och jag tvivlar inte på att vi hade mest kräm på ljudet än någon annan på den campingen hehe. 

Den största oron inför Sweden Rock var ju att det skulle bli kasst väder, för det var det som SMHI utlovat och i Göteborg så avlöste regnskurarna varandra innan vi drogs oss ner till Norje som staden heter.
Jag hade packat med min vackra paraplyhatt och regnkläder och hela köret men till min glada förvåning behövde jag inte använda något utav det! Det regnade lite första natten men efter det var det strålande sol, lite blåsigt ibland men annars superbra väder, så underbart!

Vi var ett riktigt gött gäng, hade svinkul från morgon till natt verkligen!
Det är verkligen nått speciellt med det där med festivaler, vakna på morgonen och det första man gör är att ta en stadig grogg och sen är festen igång tills man stupar på natten haha.

Det var en hel del bra band i år, inte några speciella band som jag lyssnar på till vardags detta året dock men de höll bra klass, och de som stod ut mest för min del detta året var In Flames. Riktigt bra låtar, och hans röst är otrolig alltså. Min favoritlåt med dem är och kommer alltid vara "Come Clarity" och den spelade de, studsade av glädje när den kom haha! Annars så blev jag väldigt förtjust i första låten de körde, svinbra verkligen! Är det någon här som såg konserten och vet vilken låt jag menar? Skriv till mig i så fall, vill veta namnet på låten!

Som vanligt nu för tiden så blir det ju mest att man uppdaterar Snapchat under såna här tillställningar, så jag har mest Snapchatvideos från Sweden Rock och inte så mycket bilder tyvärr! Ska se om min sambo lyckades ta några bra som jag kan dela med mig av vid senare tillfälle.

Fick till några bilder med Hamrin och en polis som gick med på att ta en bild med oss. Får alltid för mej att jag ska ta bilder ihop med poliser på fyllan, fråga mej inte varför :DSedan så gjorde jag så att jag sparade ner hela "my Story" på Snapchat så det blev en enda lång film, så den kan ni se här om ni vill ta del av en del av allt festande därnere.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln