Vatten-76webb

Om plåtningen i Linköping och Motala

Go kväll allihopa! 
Det har varit fullt ös på mej den senaste tiden så jag tänkte att nu är det dags att dela med mig lite av allt som händer och sker i mitt liv! Jag har skaffat mej ett till jobb i sidan av mitt företag, ett nattjobb där jag kommer att ta hand om funktionshindrade, vilket kommer att bli väldigt spännande! Först o främst o se hur det är att jobba natt på det viset, och sedan att få jobba i vården igen vilket var en del år sedan nu. Som några kanske vet så är jag ju undersköterska i grunden så det ska bli intressant att ta upp det igen. 
Sedan så har jag faktiskt tagit upp modellandet lite mer nu när sommaren äntligen är här. Varje sommar så blir jag så arg på mej själv att jag tagit så lite bilder så denna sommaren så tänker jag fanemej leverera haha. 

Sedan har jag gjort andra roliga jobb, till exempel så medverkade jag i en musikvideo denna helgen för bandet Crazy Lixx, det blev en rktigt rolig kväll och natt. Vi spelade in på ett gym i Malmö och jag var verkligen klädd från topp till tå i sann 80-tals anda och bandmedlemmarna likaså. Kommer dela med mig av videon så fort den kommer ut så håll utkik i bloggen så ni inte missar den ;)

Men nu, till en av plåtningarna jag har varit på, nämligen den senaste plåtningen med Göran Magnusson i Linköping! Vi har plåtats flera gånger förr men det var många år sedan nu, så vi båda tänkte att det var verkligen dags nu. Så jag tog min kära Saab bort till Linköping och där plåtade vi först vid ett grustag en bit utanför Linköping, och sen for vi vidare till en jättelång och vacker strand i Motala för att köra lite bikini bilder också. Det var en solig härlig dag men ganska mycket blåst, men det var faktiskt ett plus då man fick lite extra vind i håret hehe.
Jag har fått en hel del bilder därifrån så jag tänkte köra en redig bildbomb idag med några av de bilderna jag fått hittills.

Here you go! :) Vilken är din favorit?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln