Vatten-76webb

Första giget för mig o Rasmus Gozzi i helgen!

Nu är det dags för en ordentlig uppdatering känner jag! Denna helgen har jag spenderat i Finland, i en vacker by som heter Lillby för att vara mer exakt. Jag och Rasmus hade nämligen våran allra första spelning ihop!
Vi uppträdde på ett ställe som heter Klacken tillsammans med banden Freddy Kalas och Pökerz bland annat så det kändes stort och var en sjukt rolig upplevelse. Dessutom så fick vi vara med om att slå publikrekord för Klacken, känns riktigt coolt!
Det var en riktigt häftig känsla att stå på scenen och sjunga och se när publiken sjöng med och kunde alla texterna! Vi hade superkul på scenen och förutom mej och Rasmus hade vi även med en DJ vid namn Teo som fick agera DJ Snopp på scenen med oss haha. Han had en utomordentligt vacker snoppdräkt på sig som han viftade runt med under låtarna till publikens glädje haha.

Jag vill verkligen tacka all härlig personal och goda servicen vi fått på evenemanget och alla fans som kom fram och pratade och ville ta selfies, så himla kul att vår musik uppskattas :D

Tog lite bilder innan giget, har tyvärr inte så mycket på själva uppträdandet, så har någon av er bilder som var på plats så får ni gärna skicka på min mejl info@sandrareiche.nu :)


Outfiten på scenen förutom skorna, bytte till högklackat innan uppträdandet ;)Jag och Rasmus på hotellet innan vi drog till Klacken.Käkade tillsammans med Freddy Kalas innan giget.En bild på oss under vårt uppträdande.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln