Vatten-76webb

Dags att göra mer videos!

Då har man vänt rejält på dygnet nu då haha. Har börjat jobba nätter för ett tag sedan som stödassistent på ett boende vilket jag trivs jättebra med. Jag är och har alltid varit mer av en kvälls/nattmänniska och är som mest produktiv nattetid så för mig passar det som handen i handsken. Tidiga morgnar är något jag är allergisk mot haha, sover gärna länge om jag kan.
Är lite osäker på vilket slags upplägg som kommer att fungera för mig bara. De nätterna jag jobbat hittills så har jag lagt mig vid 07.30 och sovit till 13-14 och  (jag jobbar 21.15-07.00) och sedan har jag inte klarat av att sova längre, så jag går och lägger mej en halvtimma-timma runt 18 tiden på dagen igen. Det bästa vore väl att sova 7-8 timmar i ett streck men det har jag inte klarat ännu, får väl se längre fram om man klarar det.
Träningen har i alla fall gått suveränt de senaste dagarna, och kosten har jag ordnat upp ordentligt. Det har varit brist på både träning och för lite/dålig mat på senare tid så nu tog jag tag i det hela och ryckt upp mej. Tränng är som terapi för mig så att vara utan träningen har gjort att jag känt mej mer stressad, fått myror i kroppen och allmänt trött, det försvann direkt så fort jag började träna regelbudet igen.
I övrigt så händer det inte så mycket just nu, njuter av sommardagarna och jobbar nätter kan man väl säga. Ska byta generator på min Amazon i helgen och eventuellt dra ut med husbilen en sväng. Känns illa att vi köpte en husbil förra året och sedan knappt åkt och sovit i den! Det får det bli ändring på. Har ni några grymma campingar att rekommendera så får ni gärna höra av er.

Beställde hem en ny webbkamera häromdagen som kom hem idag med. Den hade fått bäst betyg överallt så ska bli kul o testa den. Jag har nämligen planer på att leverera mer videoklipp, det var ett tag sedan jag gjorde klipp nu! Funderar även på att köra Vloggar så ni får hänga med mig i min vardag och ta del av mina tips och erfarenheter, vad tror ni om det, skulle det vara nått ni gillar? :) Jag måste bara komma över det där med att det känns så sjukt konstigt att prata i mobilen/kameran, liksom prata för sej själv, känns så dumt och onaturligt men man kommer väl över det med!
Har ni några önskemål på videos ni vill se? Vad vill ni att jag berättar om och visar er? Uppskattar era önskemål och tips jättemycket! :)


Innan jag startar mer seriöst med videos igen så kan ni följa mina dagliga uppdateringar på Snapchat :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln